Βράβευση δύο μαθητών του Φροντιστηρίου μας

Την Κυριακή 28/01/2018, ο Σύλλογος Φροντιστών Βορείου Ελλάδος (ΣΦΒΕ ), σε μια τελετή που έλαβε χώρα στο “Electra Palace” της Θεσσαλονίκης, βράβευσε 65 άριστους μαθητές που φοιτούσαν σε φροντιστήρια της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου. 

Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή, που μέσα σε όλα αυτά τα παιδιά συμπεριλαμβάνονταν και δύο δικοί μας μαθητές: Ο Αμοιρίδης Ραφαήλ-Νικόλαος του Ηλία - Σχολή Ανθυποπυραγών (10ος /22)και ο Παπαδημητρίου Σπύρος του Δημητρίου – Νομική Θεσσαλονίκης (29ος /350).

Δύο παιδιά που στη διάρκεια του προηγούμενου σχολικού έτους κατέβαλαν τη μέγιστη προσπάθειά τους με υπομονή, θέληση και επιμέλεια, ώστε να καταφέρουν να επιτύχουν τον υψηλότερό τους στόχο.

Επειδή όμως τα αρτιότερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται, όταν υπάρχει συνδυασμός ταλέντου, επιμονής αλλά και σωστής καθοδήγησης, νιώθουμε υπερηφάνεια, που μέσα στην πορεία των παιδιών αυτών προς την δική τους προσωπική κορυφή, βάλαμε κι εμείς ως εκπαιδευτικοί το δικό μας λιθαράκι.

Ευχόμαστε στους μαθητές μας και πλέον πρωτοετείς φοιτητές, να επιτυγχάνουν σε όσους στόχους θέτουν στη ζωή τους. Να τους αντιμετωπίζουν με το ίδιο κουράγιο και το ίδιο πείσμα όπως και αυτόν, τον αρχικό και τόσο βασικό στόχο της εισαγωγής σε μια ανώτατη σχολή.

Τέλος, θα θέλαμε να αναφερθούμε στη πολύτιμη στήριξη της οικογένειας. Οι γονείς δίνοντας κι αυτοί τον αγώνα τους πλάι στα παιδιά τους, συνέβαλαν ουσιαστικά, για να γίνεται η μελέτη σε ένα ήρεμο και υποστηρικτικό περιβάλλον και να είναι αποδοτική. Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε θερμά ,τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς τους για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη της διάρκεια της χρονιάς.